Szoboszlai Dominik hálát és köszönetet mondott a Leipzignak

Szerdán Leipzig – Liverpool meccset rendeznek

Természetesen különleges, mert két és fél nagyszerű évet töltöttem Lipcsében. Sok embert ismerek még, és nagyon hálás vagyok a kupagyőzelmekért és a rengeteg érzelmes pillanatért.

Végül is az RB formált olyanná, amilyen játékos ma vagyok. A Lipcsében töltött idő nélkül valószínűleg nem jutottam volna el a világ legjobb bajnokságába.A magyar játékos elárulta, Benny Henrichs-szel sokat tartja a kapcsolatot, jó barátok lettek Lipcsében, de természetesen Willi Orbánnal és Gulácsi Péterrel is sokat beszélget, már csak a válogatott miatt is.

– Nagyon várom, hogy sok régi ismerőssel találkozzak szerdán, még ha most ellenfelek is leszünk. Mindkét csapatnak megvan az esélye egy sikeres BL-szezonra, függetlenül a szerdai meccs eredményétől. Mindkét keret komoly minőséggel bír. A meccs hatalmas kihívás lesz számunkra, Lipcsében játszani hihetetlenül nehéz.

Bár elveszítették az első két mérkőzést, ez az egyik legnehezebb feladat következik számunkra. Az RB az eddigi két meccsén egyértelműen több lehetőséget teremtett, és az eredmények nem tükrözik teljesen a teljesítményüket. Természetesen remélem, hogy végül hazavihetjük a három pontot Liverpoolba. A Leipzig stabilan helyet foglalt magának a Bundesliga élmezőnyében, és véleményem szerint minden évben az egyik bajnokesélyes. Mindig lenyűgöző, hogy mennyi nagyszerű játékost fejlesztenek ott, ez valóban a klub minőségi védjegye

By admin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük