Szoboszlai Dominikot leértékelte az angol sajtó

Csakfoci vette észre, hogy a vavel.com meglehetősen rossz véleménnyel van a Liverpool magyar játékosának teljesítményéről. A portál gyakorlatilag közepesnek minősítette Szoboszlait.

Ha a szezon elején azt mondod a Liverpool szurkolóinak, hogy Szoboszlai csak 10-ből 5-ös értékelést fog kapni, azt gondolták volna, hogy megőrültél. A szezon elején rakétaként szárnyalt, és lenyűgöző teljesítményével olyan magasra tette az elvárások mércéjét, hogy az tulajdonképpen lábon lőtte őt. Nehezen találta meg ezt az összhangot, nem tudta hozzáadni azt a gólveszélyt, amit az előző néhány szezonban a Bundesligában sikerült, így néhány Liverpool-szurkolót csalódottan hagyott maga mögött. Biztosan van benne egy nagyon jó játékos, de a következő szezonban Arne Slot feladata lesz, hogy ezt következetesen kihozza belőle, különben elveszítheti a helyét egy olyan középpályán, ahol rengeteg lehetőség adott csapata számára

– írják, abszolút közepesre értékelve tehát Szoboszlai idénybeli produkcióját.

Ezzel egyébként a válogatottunk csapatkapitánya az érintett mezőnyben koránt sem áll rosszul, a lista első felének végén áll, nem az abszolút csalódást keltő játékosok között.

By admin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük